Fijn Pasen allemaal
5 april 2010 - Enschede, Nederland
Fijn Pasen allemaal
Iedereen een fijn Pasen gehad?
Nou begin hier langzaam aan steeds meer mijn draai te vinden. Op stage heb ik afgelopen week eindelijk wat meer kunnen doen.
Heb er de eerste 2 weken echt niets gedaan. Maar afgelopen week opname gesprek gehouden. Ik ben met het verpleegkundig hoofd naar een andere kliniek wezen kijken hoe daar de zorg verloopt en met een cliënt mee geweest naar het ziekenhuis. En eindelijk wat andere verpleegkundige handelingen uit kunnen voeren dan pleistertjes met trekzalf op een steenpuist te plakken.
Afgelopen donderdag heb ik bijna in mijn eentje de afdeling draaiende gehouden aangezien 2 collega’s niet op kwamen dagen, 2 naar de stad gingen onder werktijd( naja 3 maar van 1 wist ik het niet eens dat die weg was) 1 nam een halve dag vrij, lag er 1 op tafel te slapen die later ziek naar huis is gegaan en de Surinaamse stagieres waren voor 12 uur middags ook al vertrokken en Evelien was de dag daarvoor aangereden door een auto dus die was er niet.
En de verpleegkundige had nergens zin aan dus die ging maar achter MSN. Al dus er bleven er niet veel over :D
En ja dat mag hier allemaal en niemand zegt er wat van. Maar voor mij alleen maar leuk omdat de dag zo nog een beetje snel voorbij ging.
Vorige week zondag zijn we met zijn allen naar Sun Glam geweest. Een festival dat plaats vond bij het Leguana park, Waterland.
Dit is een park gelegen aan de Suriname rivier tussen de plaatsen Paranam en Dombrug. Ongeveer 35 min. rijden vanuit het centrum van Paramaribo. Het festival begon om 12 uur ’s middags tot 12 uur ’s avonds
Toen wij er tegen 1 uur aan kwamen was het nog mooi rustig. Dat kwam misschien ook omdat het geluid nog aangesloten moest worden en ook waren ze nog druk bezig met de versiering op te hangen. Dus lekker op z’n Surinaams hahaha.
Eerst lekker in het zonnetje gelegen en toen kwam het langzaam op gang. Lekker met voetjes in het water en een cocktailtje in de hand, helemaal lekkere zondag was dat.
Het paasweekend heb ik eigenlijk niets gedaan. De rest is namelijk allemaal op trip dus zit alleen thuis. Door de regen zijn mijn plannen van het eitjes verstoppen en zoeken een beetje in het water gevallen en naar 1x eitje tik met je zelf te hebben gedaan weet je toch wel zeker dat je de volgende keer toch ook weer wint.
Ben een beetje voor school bezig geweest en veel gebeld met iedereen. Dat kon mooi aangezien ik er nu niet af gegooid wegens slechte verbinding.
En vanmiddag komt Tom eindelijk. Ben echt de uren aan het aftellen. Heb ook mooi met stage geregeld dat ik alleen dinsdag stage moet lopen en voor de rest vrij ben tot hij weer weg gaat. Inhalen van dagen hoef ik niet. Had namelijk al 1 dag vast extra gewerkt zodat ik aankomende week een dag vrij kon nemen. En ze vroegen me al waarom ik dat in gods naam had gedaan.
Ik vergeet bij het spannendste moment te vertellen van vorige week. We hadden in slang in huis…. Nee geen tuinslang maar een echte slang.
Marjet was de was aan het doen en toen begon ze in eens heel hard te gillen. Niemand regeerde er op totdat we haar echt verstonden. WE HEBBEN EEN SLANG.
Iedereen kwam overal in het huis vandaan gerend op naar het washok. Daar stond een bleke Marjet met een bezweet voorhoofd. Nou zo nieuwsgierig als we allemaal waren natuurlijk kijken waar dat beest dan was.
2 snel op weg naar de buurman want weten wij veel wat voor beest het was en wat die doet. Buurman we hebben een slang. Is die groot dan? Nou vinden wij van wel.
Nou buurman bezem pakken en een ding pakken waar het beest op kon.
Kroop de slang net in een gat in de muur toen die beste man binnen kwam lopen. Nou foto laten zien van onze ‘grote’ slang.
Bleek het ‘maar’ een waterslang te zijn. Deed niets dat beest.
De buurman wil weer weg lopen aangezien dat beest er niet meer uit kwam, begint Kira te schreeuwen ik zie ze hoofd en net op het moment dat de buurman weer het hok in loopt springt er een hagedis spastisch uit dat gat. Heb nog nooit zo snel iemand boven op de trap zien staan.
Dus nu hebben we op advies van de buurman de gaten afgeplakt en zit die nog ergens in ons huis tussen de muren.
Verder heb ik niet echt wat te melden. Dus tot het volgende verhaaltje
Liefs Lot

Heeeel veel plezier met zn 2en en geniet lekker van de mooie dingen van het land!
liefs mij
Leuk zo jou te kunnen volgen nu je ze ver weg bent.
En natuurlijk heel veel plezier nou Tom lekker 2 weken bij je is.
Fijne tijd daar nog.
Liefs Wendy
heel erg veel plezier met tom!!!
en mat je stage natuurlijk!
en ga veel dingen doen he! je bent niet elk jaar in suriname ;)
ennuh...geen slangetjes pesten!!